Magistratii Tribunalului Ilfov au respins, miercuri, contestatia omului de afaceri Ioan Becali, privind eliberarea conditionata, acesta executand o pedeapsa de sase ani si patru luni de inchisoare in dosarul "Transferurilor".
Initial, cererea de eliberare conditionata formulata Ioan Becali a fost respinsa de Judecatoria Sectorului 4 insa omul de afaceri a contestat decizia la Tribunalul Ilfov, unde magistratii au hotarat sa mentina dispozitiile primei instante, informeaza MEDIAFAX.

Ioan Becali a fost condamnat in martie 2014 la sase ani si patru luni de inchisoare in dosarul Transferurilor, alaturi Gheorghe Copos, Ioan Becali, Victor Becali, Mihai Stoica, Jean Padureanu, Gheorghe Popescu, Gheorghe Netoiu si Cristian Borcea, in legatura cu efectuarea de tranzactii ilegale la transferurile unor fotbalisti catre cluburi din strainatate, ceea ce a produs un prejudiciu total de aproape 1,5 milioane de dolari in dauna statului si de peste 10 milioane de dolari in dauna a patru cluburi de fotbal.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.