Un autoturism a luat foc, luni dimineata, in Capitala, dupa ce a fost implicat intr-un accident, intrand in coliziune cu o alta masina, anunta Brigada Rutiera.

Accidentul a avut loc la interesectia strazii Liviu Rebreanu cu bulevardul 1 Decembrie 1918 din sectorul 3 al Capitalei. Potrivit reprezentantilor Brigazii Rutiere, doua autoturisme s-au lovit iar la putin timp de la impact una dintre masini a luat foc.

„Un autoturism care venea pe bulevardul Liviu Rebreanu, ajuns la intersectia cu bulevardul 1 Decembrie 1918, la efectuarea virajului la stanga pe bulevardul 1 Decembrie, nu a acordat prioritate autoturismului care circula regulamentar. In urma accidentului, autoturismul care nu a acordat prioritate a luat foc. Incendiul a fost stins imediat. “, a declarat comisarul-sef Ovidiu Munteanu, purtator de cuvant al Brigazii Rutiere pentru MEDIAFAX.

Oficialul Brigazii Rutiere sustine ca in cele doua autoturisme se aflau doar soferii, care nu au necesitat ingrijiri medicale. Circulatia in zona nu a fost blocata.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.