Social 8 Aprilie 2016 15:50
Sense International Romania, cu sprijinul Decathlon si Kreativity, va prezinta CORTUL SENZORIAL!

Exploreaza pentru cateva clipe viata persoanelor cu surdocecitate (deficienta de vaz si de auz), alaturi de un ghid Sense, care iti va oferi o experienta senzoriala bazata doar pe pipait, miros si gust!

Potrivit unui comunicat remis 9AM, evenimentul se desfasoara in trei finaluri de saptamana, dupa urmatorul program:

1. In cadrul Decathlon Berceni, in zilele de 9 si 10 aprilie, intre 12:00 si 16:00

2. In cadrul Decathlon Baneasa, in zilele de 16 si 17 aprilie, intre 12:00 si 16:00

3. In cadrul Decathlon Iuliu Maniu, in zilele de 23 si 24 aprilie, intre 12:00 si 16:00

Sense International Romania te invita sa experimentezi pentru cateva minute ce inseamna sa nu te poti baza pe vaz si pe auz si te va ghida intr-un univers cu totul special! Legat la ochi si cu urechile acoperite, vei avea posibilitatea sa explorezi diferite obiecte si materiale care se adreseaza simtului tactil (texturi si forme diferite etc), simtului olfactiv (plante aromatice, etc) si gustativ (boluri cu bomboane, fructe etc).

Inchide-ti ochii, acopera-ti urechile si deschide-ti sufletul pentru copiii cu surdocecitate din Romania!

Despre Sense International Romania
Fundatia Sense International Romania a fost infiintata in 2001 si de atunci se ocupa de oferirea de programe speciale pentru copiii cu surdocecitate (deficienta de vaz si de auz) din tara. Misiunea fundatiei este de a lucra in parteneriat cu persoanele cu surdocecitate, famiile lor, medici si specialisti, pentru a le oferi consiliere, oportunitati si sprijin. Pana in prezent, Sense International Romania a creat trei programe nationale pentru copiii si tinerii cu surdocecitate: Programul Educational, cel de Interventie Timpurie si cel Vocational. Pentru mai multe detalii, puteti accesa site-ul official www.surdocecitate.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.