Social 8 Aprilie 2016 12:06
Actorul Mircea Albulescu avea grad de comandor si va fi inmormantat cu onoruri militare; sicriul cu trupul neinsufletit va fi depus sambata in foaierul Salii Mari a Teatrului National Bucuresti, iar duminica va avea loc inmormantarea, la ora 14:00

Trupul neinsufletit al actorului Mircea Albulescu va fi depus, sambata, in foaierul Salii Mari a Teatrului National Bucuresti intre orele 10:00-13:00, apoi va fi dus la Capela de la Cimitirul Reinvierea, iar duminica va avea loc inmormantarea, la ora 14:00, au declarat pentru MEDIAFAX reprezentantii TNB. Marele actor avea grad de comandor si va fi inmormantat cu onoruri militare, au declarat pentru MEDIAFAX reprezentantii TNB.

Mircea Albulescu s-a stins din viata vineri la Spitalul Floreasca din Capitala. Avea 81 de ani si suferea de probleme cardiace de mult timp. De altfel, in urma cu doi ani, actorul a fost supus unei triple operatii de bypass la inima.

Intr-o emisiune de televiziune marele actor marturisea: "Astept moartea, sunt tot mai aproape de ea, e cea mai grea asteptare. Sotia mea a incetat din viata acum cativa ani, dar de ceva vreme o simt tot mai des prin casa, ma cearta adesea, ca sunt dezordonat, ca de ce pun aia colo sau dincolo. Poate ca e tot mai prezenta pentru ca ma apropii si eu de lumea de dincolo, de lumea ei", adaugand "E bine in viata asta, ca actor, sa dispari cand trebuie, cat esti pe val".

Mircea Albulescu a fost unul dintre cei mai mari actori romani, profesor universitar (doctor in arte), publicist, poet, prozator, membru al Uniunii Scriitorilor din Romania (USR).


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.