Social 7 Aprilie 2016 09:15
Bucurestenii care vor trece in perioada 18-22 aprilie, intre orele 17.30 - 19.00, prin statiile de metrou Piata Unirii 1, Piata Unirii 2, Universitate si Piata Victoriei, vor fi martorii unor concerte de muzica clasica, sustinute pe peron de artisti talentati, dar si de studenti si masteranzi.

Organizatia nonguvernamentala Arta nu musca, cu sustinerea Metrorex, ofera bucurestenilor o saptamana de muzica clasica la metrou, in cele mai tranzitate patru statii, se arata pe pagina de Facebook a evenimentului.

Intre 18-22 aprilie Festivalul de Muzica Clasica la Metrou se va desfasura pe peroanele celor mai tranzitate 4 statii de metrou in sali de spectacole, timp de 5 zile. Spectacolele vor avea loc intre orele 17:30-19:00 in statiile Piata Unirii 1, Piata Unirii 2, Universitate si Piata Victoriei.

O serie de concerte de muzica clasica si momente artistice (balet clasic, dans contemporan, pictura, ilustratie, ateliere handmade sau florale) sustinute de tineri artisti talentati, studenti, masteranzi sau absolventi ai Universitatii de Muzica Bucuresti, cu sprijinul Metrorex.

Festivalul de muzica clasica la metrou se afla la cea de-a patra editie.

Co-finantat de Administratia Fondului National Cultural, Festivalul debuteaza luni 18 aprilie cu: Muse Quartet ( concert la 17.30) si Asociatia ELIBERarte (TangoTangent) care vor aduce tango argentinian (flashmob de la 18.45) pe peron la Piata Unirii 2, informeaza MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.