Social 6 Aprilie 2016 14:17
Monica Ghiurco este propunerea Consiliul de Administratie (CA) al SRTv pentru postul de presedinte-director general (PDG) al TVR.

Propunerea va fi trimisa in scris catre Parlament.

Consiliul de Administratie (CA) al SRTv s-a intrunit miercuri, 6 aprilie, la sediul TVR, pentru a decide in privinta viitorului presedinte-director general al postului public, dupa ce in ziua de luni CA a si informat conducerea Parlamentului in legatura cu aceasta intrunire.

"Va aducem la cunostinta ca toti membrii Consiliului de Administratie se pot intruni in componenta completa cel mai devreme miercuri 6 aprilie ora 9:00, la sediul TVR, pentru a recomanda candidatul la functia de PDG al CA al SRTv. Imediat dupa incheierea intalnirii de miercuri, veti primi in scris propunerea noastra", potrivit scrisorii primite de conducerea Parlamentului.

Vicepresedintele Senatului Ioan Chelaru a anuntat luni ca propunerea privind postul de presedinte-director general al TVR va fi discutata si votata in plenul reunit luni, 11 aprilie, avand in vedere ca miercuri, 6 aprilie, comisiile de specialitate s-au reunit pentru a analiza propunerea CA al SRTV.

Pentru functia de presedinte-director general (PDG) al TVR a candidat si Irina Radu, informeaza MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.