Social 6 Aprilie 2016 10:23
Surse judiciare au declarat miercuri pentru MEDIAFAX ca asupra procurorului sef al DNA "s-au exercitat acte de hartuire in vederea intimidarii", fiind intreprinse activitati de spionare a comunicatiilor, in special in randul unor persoane apropiate Codrutei Kovesi.

Persoanele care ar fi exercitat "actele de hartuire in vederea intimidarii" ar fi fosti agenti ai serviciului de informatii externe al Israelului, Mossad, au precizat pentru MEDIAFAX sursele judiciare. Initial, Kovesi ar fi sesizat institutiile abilitate, dupa ce mai multe persoane din anturajul acesteia ar fi primit e-mailuri de intimidare, au precizat aceleasi surse.

Procurorii DIICOT au inceput investigatii in acest caz, pentru a stabili care sunt persoanele care au pus la cale spionarea comunicatiilor si intimidarea procurorului sef al DNA. Surse apropiate anchetei au declarat ca ar putea fi vorba despre persoane cu o situatie materiala foarte buna, vizate in dosare penale, care ar fi angajat firma Black Cube pentru activitatile care o vizau pe Kovesi.

Black Cube este o companie care activeaza in domeniul Intelligence, fondata in anul 2010 de fostii ofiteri de informatii israelieni Dan Zorella si Avi Zanus.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.