Social 4 Aprilie 2016 17:06
Testele efectuate in Spitalul de Urgenta Braila in cazul soferului care a lovit mortal cinci oameni in statia de autobuz au iesit pozitive pentru cannabis, amfetamine si benzodiazepine

"I s-a facut testarea calitativa din saliva si urina pentru grupurile principale de substante droguri. La testarea calitativa din urina a testat pozitiv la cannabis, amfetamine, benzodiazepine. (...) El e in evidenta Unitatii de Primiri Urgente Braila cu o prezentare in cursul anului trecut cu criza comitiala, adica o criza de epilepsie. E cunoscut cu acest trecut de crize convulsive.", a declarat, pentru MEDIAFAX, Mihail Iugulescu, directorul Spitalului Judetean de Urgenta Braila.

Rezultatele testelor au fost trimise catre Institutul de Medicina Legala din Bucuresti.

"I s-a recoltat sange si urina care vor fi trimise catre laboratorul de toxicologie, la Institutul de Medicina Legala din Bucuresti. Acesta va confirma daca existau sau nu aceste substante.", a mai declarat, pentru MEDIAFAX, Mihail Iugulescu, directorul Spitalului Judetean de Urgenta Braila.

Cinci persoane care asteptau intr-o statie de autobuz din municipiul Braila au murit, luni dimineata, lovite de o masina al carei sofer a pierdut controlul asupra volanului, alte doua persoane, printre care si conducatorul auto, fiind ranite.

Purtatorul de cuvant al ISU Braila, Stefan Stoica, a declarat corespondentului MEDIAFAX ca mai multe persoane asteptau, luni dimineata, autobuzul in statia de pe Soseaua Ramnicu Sarat din municipiul Braila, moment in care un autoturism a lovit grupul de oameni.

Cinci dintre persoanele lovite au murit, iar alta a fost ranita. De asemenea, soferul masinii, un barbat de circa 27 de ani, a ramas incarcerat. Acesta a fost descarcerat de serviciile de interventie si transportat la spital.

Politia Braila cerceteaza acest caz, informeaza MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.