Social 4 Aprilie 2016 18:02
Inspectia Judiciara a finalizat verificarile prealabile in cazul judecatorului Camelia Bogdan si a constatat, potrivit purtartorului de cuvant al institutei, ca exista indicii referitoare la savarsirea unei abateri disciplinare in legatura cu un seminar la care aceasta a participat.
"S-a ajuns la concluzia ca exista indicii referitoare la savarsirea unei abateri disciplinare. Inspectorii au inceput cercetarea disciplinara unde se va analiza cazul mult mai profund si se vor verifica lucrurile mai amanuntit. Nu discutam despre vinovatii la acest moment. La finalul cercetarii disciplinare inspectorii pot dispune fie admiterea sesizarii prin exercitarea actiunii disciplinare si sesizarea Sectiei pentru judecatori a CSM in materie disciplinara, fie respingerea sesizarii daca se constata ca nu sunt indeplinite conditiile. Sunt mai multe sesizari care o vizeaza pe doamna judecator Camelia Bogdan, care sunt in diverse stadii de judecare", a declarat Alin Alexandru pentru MEDIAFAX, purtator de cuvant al Inspectiei Judiciare.

Inspectorii s-au sesizat din oficiu in ceea ce o priveste pe Camelia Bogdan, judecator la Curtea de Apel Bucuresti, in urma unor informatii publicate de postul de televiziune Antena 3 si site-ul Luju.ro, in care se facea referire la un presupus conflict de interese in care s-ar fi aflat magistratul intrucat in perioada in care a judecat dosarul ICA, cauza in care Ministerul Agriculturii era parte, a participat la un seminar unde a predat unor angajati ai Agentiei de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA), informeaza MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.