Social 3 Aprilie 2016 13:00
In ciuda faptului ca vremea permite demararea lucrarilor, niciun utilaj nu si-a facut aparitia pe santier, informează Ziarul Financiar.

„Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor a dispus reevaluarea ofertelor depuse in cadrul procedurii de atribuire. CNADNR, in calitate de autoritate contractanta, a pus in aplicare decizia CNSC. Astfel, la data prezentei, procedura de atribuire se afla in perioada de reevaluare a ofertelor depuse de catre operatorii economici“, au spus oficialii CNADNR.

Compania de drumuri reia procesul in loc sa inceapa lucrarile, informeaza Ziarul Financiar. „Castigatorul va fi desemnat dupa finalizarea procesului de reevaluare a ofertelor de catre comisia de evaluare. Contractul de proiectare si executie se va semna dupa transmiterea comunicarilor privind rezultatul procedurii de atribuire catre ofertantii participanti si expirarea termenului prevazut de lege pentru depunerea unor eventuale contestatii de catre ofertanti“, au spus reprezentantii companiei de drumuri.

Finalizarea constructiei pasajului era programata in 2018, insa termenul ar putea fi extins, scrie mediafax.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.