Social 26 Martie 2016 12:55
CFR Calatori a anuntat ca trecerea la ora de vara, care va avea loc pe 27 martie, ora 03.00 devenind ora 04.00, nu modifica mersul trenurilor in vigoare, circulatia urmand a se efectua conform orarelor prevazute.
"Trenurile de calatori vor circula dupa ora actuala pana in noaptea de 26/27 martie la ora 03.00, care va deveni ora 04.00. Dupa ora 04.00, trenurile vor pleca la orele din mersul de tren in vigoare, respectand ora oficiala de vara. Trenurile de calatori aflate in circulatie dupa ora 03.00, care devine ora 04.00, isi vor continua mersul pana la statia de destinatie, iar in cazul cand orele de plecare ale acestor trenuri se suprapun cu orele normale de plecare in intervalul orar 04.00 - 05.00, trenurile vor pleca in ordinea rangului. Avand in vedere ca si in tarile vecine trecerea la ora de vara se face in aceeasi zi de duminica, 27 martie 2016, intre statiile de frontiera cu Republica Moldova, Ungaria, Serbia, Ucraina, Bulgaria, trenurile vor circula dupa graficele din mersul de tren in vigoare", se arata intr-un comunicat emis de CFR Calatori, transmis de corespondentul MEDIAFAX.

Totodata, compania recomanda tuturor pasagerilor sa se asigure ca au achizitionat bilet pentru evitarea taxarii suplimentare in tren si/sau suportarea costurilor amenzii conform reglementarilor in vigoare, iar pentru informatii actualizate despre circulatia trenurilor, sa consulte pagina de internet a institutiei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.