Social 25 Martie 2016 14:40
Directoarea unei gradinite private din Capitala a fost filmata de camerele de supraveghere batand copiii pe care ii avea in grija, iar doi parinti au depus plangere la Sectia 17 de Politie din Sectorul 5.

Directoarea Ioana Neagu de la gradinita Flipper, care functioneaza fara autorizatie din partea Agentiei Romane de Asigurare a Calitatii in Invatamantul Preuniversitar (ARACIP), a fost prinsa de camerele de supraveghere in timp ce batea copiii pe care ii avea in subordine. Inregistrarea video a ajuns in presa, iar doi parinti au facut deja plangere la Sectia 17 a Politiei Capitalei.

In imaginile filmate se vede cum femeia taraste un copil mic intr-un colt al scarilor si il bate. Copilul se zbate si reuseste sa scape din mainile agresorului, catarandu-se pe scara in maini si picioare, plangand. De asemenea, pe camere mai apare o scena in care femeia intra intr-o sala unde copiii dorm si il bruscheaza pe un micut, tarandu-l din pat de un brat, dupa care mai apuca cu violenta un alt copil si il trage din patutul lui.

Imagini furnizate de Digi24.ro.

„ Politistii din cadrul Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti, sub supravegherea Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 5, au pus in aplicare un mandat de perchezitie domiciliara in municipiul Bucuresti si un mandat de aducere, intr-un dosar privind savarsirea infractiunii de rele tratamente aplicate minorului. Din datele si probele administrate intr-o cauza, intemeiata pe sesizarile a doua persoane, a rezultat presupunerea rezonabila ca directorul unei institutii particulare de invatamant prescolar a exercitat acte de violenta asupra a doi minori inscrisi in programul de invatamant”, potrivit Politiei Capitalei.

Surse apropiate anchetei au declarat pentru MEDIAFAX ca joi a fost audiata directoarea si doua angajate ale gradinitei. De asemenea, joi, anchetatorii au ridicat un calculator de la fata locului pentru probe.

Citeste si:
Educatoarele din grădinițe vor avea nevoie de studii superioare...
Educatoarele din grădinițe...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.