Social 22 Martie 2016 15:36
Potrivit unui studiu, femeile care locuiesc singure au mai multe sanse de a castiga mai multi bani, fiind mai educate decat persoanele care locuiesc cu altcineva.

Femeile au mai multe sanse decat barbatii (54%, fata de 46%, incepand din 2013) sa traiasca independent.

Femeile care locuiesc singure sunt mai susceptibile de a avea succes in comparatie cu persoanele, fie ele de gen masculin sau feminin, care aleg sa traiasca cu altcineva. Potrivit studiilor, 38% dintre femeile independente au un loc de munca bun, ceea ce inseamna cu 10% mai mult decat femeile care traiesc cu alte persoane si cu 14% mai mult decat barbatii.

Co-autorul studiului, Dr. Lixia Qu de la Institutul Australian de Studii de Familie, spune ca "femeile tinere care locuiesc singure stiu cum sa rezolve o situatie si au alegeri", care nu erau disponibile acum cateva decenii.

Femeile care locuiesc singure sunt capabile sa se dedice reusitei lor in cariera, sa economiseasca bani si sa traiasca dupa propriile reguli. Invata cum sa gestioneze factorul-surpriza, fara sa fie nevoie sa se bazeze pe altcineva pentru a remedia problema. Astfel, dobandirea mai multor deprinderi, conduce la independenta si succesul lor, scrie lifehack.org.

Economisirea banilor si focalizarea pe ascensiunea in cariera se dovedeste destul de importanta mai ales daca se locuieste intr-o zona cu un standard de viata ridicat. Prefesionalismul, pregatirea si independenta genereaza increderea femeilor care locuiesc singure si care sunt mai putin susceptibile decat persoanele care traiesc cu altcineva de a experimenta dificultati asociate cu costul ridicat de trai.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.