Social 21 Martie 2016 16:46
Un barbat din Sebes, judetul Alba, a fost sanctionat, in noaptea de duminica spre luni, de catre jandarmi, de cinci ori intr-un interval de doar doua ore, dupa ce a solicitat interventie pentru a fi condus acasa deoarece ii era frig, apoi pentru a testa viteza de reactie a jandarmilor.
Potrivit unui comunicat transmis, luni, de Politia Alba, in noaptea de duminica spre luni o tanara s-a prezentat la sediul Sectiei de Jandarmi Sebes, cerand ajutor deoarece iubitul ei o scosese afara din casa. La locuinta celor doi, barbatul, Ion B., de 38 de ani, a fost gasit in compania unor prieteni, iar dupa ce a aflat ca jandarmii au fost chemati de iubita lui, a injurat-o pe femeie, a amenintat-o cu bataia si chiar a imbrancit-o in prezenta celor trei copii minori pe care ii au impreuna, a musafirilor si a jandarmilor. Totodata, barbatul a refuzat sa se legitimeze si a solicitat interventia altor forte de ordine, pe motiv ca jandarmii i-au cerut documentul de identitate, informeaza MEDIAFAX.

In aceste conditii, barbatul a fost imobilizat si condus la sediul Jandarmeriei Sebes. Dupa ce a fost sanctionat cu trei amenzi contraventionale in valoare totala de 2.500 lei, barbatul a fost condus la spital, deoarece "starea in care se gasea putea constitui un risc la adresa sanatatii sale".

A sunat la 112 sa reclame furtul telefonului de pe care vorbea

Barbatul a refuzat orice interventie medicala, a plecat acasa, insa apoi a apelat 112 si a chemat fortele de ordine, invocand furtul unui telefon, dar ulterior s-a dovedit ca sunase chiar de pe aparatul presupus furat si motivul real era ca dorea ca jandarmii sa-l conduca acasa pentru ca afara era frig. El a fost din nou sanctionat cu amenda in valoare de 500 lei si i s-au expus situatiile in care este indreptatit sa solicite ajutor la 112.

A testat timpul de reactie al jandarmilor

Dupa o ora, barbatul a solicitat din nou ajutor la numarul unic pentru semnalarea situatiilor de urgenta, invocand faptul ca si-ar fi rupt membrele superioare. La sosirea jandarmilor, el a recunoscut ca a facut o gluma si a vrut doar sa vada in cat timp ajung acestia la el. El a primit o noua amenda in valoare de 500 lei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.