Social 20 Martie 2016 12:00
Un poster cu imaginea lui Nichita Stanescu, insotita de poemul "Orfeu in vechea cetate", va fi afisat in toate oficiile postale din Bucuresti in urmatoarea perioada, ca urmare a programului cultural "Valorificarea patrimoniului literar national in spatiul public", derulat de MNLR si Posta Romana.

Evenimentul de comemorare a scriitorului Nichita Stanescu este organizat de Muzeul National al Literaturii Romane (MNLR) si Posta Romana cu sprijinul Academiei Romane – Sectia de Filologie si Literatura, in cadrul programului cultural "Valorificarea patrimoniului literar national in spatiul public", informeaza MNLR.

Incepand cu 21 martie 2016, va fi omagiat poetul Nichita Stanescu printr-un poster cu una dintre fotografiile in care scriitorul a fost surprins, insotita de un poem simbol al autorului: "Orfeu in vechea cetate". Acest poster va fi afisat in toate Oficiile Postale din Bucuresti.

Pe 31 martie se implinesc 83 de ani de nasterea scriitorului.

Pe parcursul urmatoarelor etape ale programului cultural, proiectul va fi extins la nivelul intregii tari, cu alti scriitori romani.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.