Social 16 Martie 2016 13:44
O femeie din Brasov, la locuinta careia procurorii DIICOT au facut, pe data de 8 martie, o perchezitie domiciliara intr-un dosar de trafic de droguri, a crezut ca fiul ei i-a facut o surpriza de Ziua Femeii, cum ii promisese, si i-a trimis stripperi deghizati in mascati.

Seful DIICOT Brasov, procurorul Catalin Borcoman, a declarat, miercuri ca procurorii si politistii BCCO au facut, in data de 8 martie, trei perchezitii concomitente in Targu-Mures si in judetul Brasov, intr-un dosar de trafic de droguri de risc. "Un tanar din Brasov, student in anul 5 la Medicina in Targu-Mures, avea inchiriat un apartament in Mures impreuna cu un coleg de-al lui, tot student la Medicina. Cei doi distribuiau droguri de risc colegilor din mediul universitar. In urma perchezitiilor, in apartamentul acestora a fost gasita cantitatea totala de un kilogram de canabis si 56 de pastile de ecstasy“, a spus seful DIICOT Brasov, pentru MEDIAFAX.

In acelasi timp, procurorii si politistii au facut perchezitii si la doua adrese din satul Carpinis, care apartin familiei tanarului brasovean. "Aici au fost gasita cantitatea de 120 grame de canabis, precum si o cultura de canabis in curs de dezvoltare de zece plante, care era crescuta de catre mama studentului brasovean. Tanarul venea periodic acasa, la Carpinis, pentru a se aproviziona cu droguri, pe care ulterior le distribuia impreuna cu colegul lui de camera printre studentii din Targu-Mures“, a adaugat Borcoman.

Surse din cadrul anchetatorilor au declarat ca, in momentul in care femeia a primit vizita mascatilor, a crezut ca fiul ei i-a pregatit o surpriza de 8 martie, asa cum ii promisese, si i-a trimis stripperi deghizati in "mascati“.

Atat femeia, cat si cei doi studenti, cu varste intre 23 si 25 de ani, au fost arestati preventiv pe 30 de zile pentru cultura si trafic de droguri de risc, conform unei decizii a Tribunalului Brasov.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.