Social 14 Martie 2016 13:34
Inca o victima a incendiului din clubul Colectiv a murit, luni, la Spitalul Foreasca din Capitala, numarul persoanelor decedate ridicandu-se la 64.

Un tanar in varsta de 21 de ani a murit, luni, la Spitalul Floreasca din Capitala, fiind ultima victima de la Colectiv internata intr-un spital din Romania. Decesul tanarului a survenit la aproape 5 luni de a tragedia din Colectiv, fiind a 64-a persoana care a murit din cauza leziunilor grave provocate de incendiu.

Surse din ministerul Sanatatii au declarat pentru MEDIAFAX ca "decesul a fost declarat la ora 12.35, la Spitalul Floreasca".

In urma incendiului din 30 octombrie 2015 din Clubul Colectiv si-au pierdut viata 64 de persoane, dintre care 27 au murit in incendiu, 25 in spitalele din tara si 12 in spitalele din strainatate. Dupa incendiu au fost internati in spitalele din Capitala 147 de raniti.

Stire in curs de actualizare

Dezastrul din Colectiv- Documentarul realizat de Discovery Channel

Documentarul Dezastrul din Colectiv, realizat de Discovery Networks, prezintă în ordine cronologică faptele unanim recunoscute care s-au petrecut în noaptea respectivă în clubul bucureștean, evenimentele fiind relatate din perspectiva martorilor care au participat la ele.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.