Social 10 Martie 2016 10:56
Politistii Directiei de Investigare a Criminalitatii Economice si ai Directiei Operatiuni Speciale efectueaza sase perchezitii la persoane banuite ca ar fi cauzat un prejudiciu de 2.000.000 de euro, prin evaziune fiscala.

Politistii Directiei de Investigare a Criminalitatii Economice a Politiei Romane, sub supravegherea procurorilor din cadrul Parchetului de pe langa Curtea de Apel Bucuresti, efectueaza sase perchezitii in municipiul Bucuresti si in judetele Ilfov si Buzau, la persoane banuite de evaziune fiscala, potrivit unui comunicat de presa al Politiei Romane.

In acest caz a fost pus in executare si un mandat de aducere.

"Din cercetari a reiesit ca persoanele in cauza s-ar fi sustras de la indeplinirea obligatiilor fiscale prin omisiunea, in tot sau in parte, a evidentierii, in actele contabile ori in alte documente legale, a operatiunilor comerciale sau a veniturilor realizate" se mai arata in comunicatul de presa al Politiei Romane.

Prejudiciul cauzat prin activitatea infractionala este de aproximativ 2.000.000 de euro, transmite corespondentul MEDIAFAX.

La verificari participa si politistii Serviciului pentru Interventii si Actiuni Speciale, precum si politisti ai inspectoratelor de politie judetene Ilfov si Buzau. Actiunea beneficiaza de suportul de specialitate al Directiei Operatiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Politiei Romane.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.