Social 8 Martie 2016 17:24
Vila in care au locuit Nicolae si Elena Ceausescu, din cartierul Primaverii, urmeaza sa fie deschisa publicului.

"Palatul Primaverii, resedinta sotilor Ceausescu - in curand nu numai pentru actiuni de protocol, ci deschisa publicului, cel care are tot dreptul sa vada o parte importanta apartinand istoriei acestei tari. In Bucuresti, pe Primaverii nr. 50, se afla Vila cu aceeasi denumire, casa in care Elena si Nicolae Ceausescu, alaturi de copiii acestora, Nicu, Zoe si Valentin, au locuit in ultimii 25 de ani din viata. Casa, construita intre anii 1964-1965, dupa indicatiile celor doi soti, are peste 80 de incaperi, inclusiv sala de cinema, piscina, un impresionat dressing room", se specifica in anuntul postat pe Facebook.

In postare nu este precizata si data de la care cetatenii pot vizita fosta resedinta a dictatorului comunist."Vom reveni cu detalii referitor la inaugurarea Expozitiei Permanente: Palatul Primaverii", se mai mentioneaza pe pagina MCPDC.

Dupa decembrie 1989, in vila de protocol, administrata de RA-APPS, au fost primite o serie de de delegatii oficiale din tara si din strainatate, scrie MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.