Social 7 Martie 2016 16:31
Creatoarea de moda Ingrid Vlasov a ajuns, luni, la sediul DNA pentru a fi audiata intr-o cauza de coruptie.
Creatoarea de moda Ingrid Vlasov este cercetata din luna octombrie a anului trecut intr-un dosar al DNA pentru complicitate la abuz in serviciu, dupa ce ar fi incasat 20.595 de lei de la Camera de Comert si Industrie a Romaniei, in baza unor contracte de drepturi de autor care nu aveau justificare economica pentru institutie.
Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie ii cerceteaza pe Ingrid Elena Vlasov si pe sotul acesteia, Marian Nedelcu, administrator al unei societati comerciale, pentru complicitate la abuz in serviciu, in forma continuata, anunta MEDIAFAX.

Anchetatorii sustin ca in perioada 2008- 2009, Ingrid Vlasov, in calitate de administrator al SC Ingrid Vlasov SRL, a incheiat doua contracte de cesiune neexclusiva a drepturilor patrimoniale de autor cu Camera de Comert si Industrie a Romaniei, in baza carora a incasat 20.595 lei, pentru prestatii ce nu au justificare economica pentru aceasta institutie publica.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.