Cele 14 persoane care au fost evacuate din zona Eroilor din cauza tasarii asflatului in timpul lucrarilor executate la tunelurile de metrou s-au intors acasa luni.
La sfarsitul anului trecut, din cauza lucrarilor executate la tunelurile de metrou din zona Eroilor, asfaltul s-a lasat cu cativa centimetri, 14 persoane fiind evacuate din case si cazate la un hotel din Capitala. Luni, la doua luni si jumatate de la incident, oamenii evacuati din casele aflate in zona Eroilor s-au reintors in locuinte. "La ora 9:00 toti cei evacuati au fost invitati de constructor sa se mute din nou acasa. In toata aceasta perioada ei au fost cazati la un hotel din Bucuresti", au declarat, pentru MEDIAFAX, reprezentantii Metrorex.

Evenimentul care a condus la evacuarea unor imobile din zona Bulevardului Eroilor a avut loc in cursul zilei de sambata, 12 decembrie, in timpul operatiunilor pentru amenajarea viitoarei Magistrale 5 de metrou Drumul Taberei – Pantelimon. Reprezentantii Metrorex explicau atunci ca incidentul s-a petrecut din cauza rupturii unui put de epuisment, o structura amenajata in subteran, pe traseul magistralei functionale din zona Eroilor, ca parte a dispozitivului de evacuare a apei din panza freatica.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.