42 de copii cu probleme digestive sunt in continuare internati in spitalele din judetul Arges, cei mai multi fiind la Spitalul de Pediatrie Pitesti.
In unitatile spitalicesti din judetul Arges sunt internati sambata 42 de copii cu scaune diareice, dintre care 30 mai mici de doi ani, au anuntat reprezentantii Prefecturii Arges. ei mai multi, respectiv 38, se afla internati la Spitalul de Pediatrie Pitesti, un copil este internat la Spitalul Municipal Campulung, iar alti trei copii primesc ingrijiri medicale la Spitalul Judetean de Urgenta Pitesti, sectia boli infectioase, potrivit unei informari transmise de Prefectura Arges corespondentului MEDIAFAX.

Prefectul judetului Arges, Cristian Soare, a anuntat ca institutia pe care o conduce va transmite zilnic informari referitoare la situatia copiilor internati in spitalele argesene.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.