A incepe ziua cu un pahar de apa cu lamaie a devenit un ritual respectat cu religiozitate de multe persoane care cauta sa piarda in greutate. Vestea proasta este ca nici apa si nicio alta bautura nu te va ajuta sa slabesti miraculos. Doar asocierea unei anumite bauturi cu o alimentatie sanatoasa si o activitate fizica regulata te poate ajuta sa pierzi in greutate. Iata trei bauturi care sustin eforturile tale de a scapa de kilogramele in plus.

1. Cafea

Cafeaua este o bautura energizanta perfecta. Cercetarile arata ca daca se consuma doua-trei cesti de cafea pe zi, in special, inainte de antrenament te poate stimula sa lucrezi mai mult si mai eficient decat daca mergi la sala fara a consuma cofeina. Pe scurt, vei arde mai multe calorii, insa se recomanda consumarea sa neagra, fara lapte, frisca sau zahar, scrie prevention.com.

2. Apa cu gheata

Incearca urmatorul truc: inlocuieste lamaia cu gheata, intrucat bauturile reci solicita corpului consumarea energiei pentru mentinerea temperaturii optime. Acest lucru inseamna ca te poate ajuta sa arzi cu pana la 100 de calorii in plus daca se consuma trei portii pe zi, potrivit nutritionistilor.

3. Ceaiul verde, elixirul sanatatii

Ceaiul verde se numara printre cele mai sanatoase bauturi de pe planeta. Plin de antioxidanti, acesta ofera o gama larga de beneficii pentru sanatate. In plus, nu numai ca nu contine calorii, ci aceasta bautura stimuleaza arderea grasimilor si pierderea in greutate. In cadrul unui studiu, participantii au baut cate patru cesti de ceai verde pe zi, timp de doua luni, si au pierdut, in medie, cu peste 2 kilograme si jumatate mai mult decat cei care au consumat apa. De asemenea, in urma unei analize din 2013 s-a constat ca persoanele care beau regulat ceai verde cantaresc mai putin si au talii mai mici.

Iata cum se recomanda a se consuma:

Incepe ziua cu o ceasca de ceai verde, iar dupa micul-dejun mai consuma inca o ceasca pentru stimularea metabolismului. Asemenea cafelei, se recomanda a se bea inainte de antrenament si apoi inca una dupa-amiaza pentru a stimula arderea grasimilor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.