Omul de afaceri Alin Ionescu, sotul cantaretei Cristina Spatar, este cercetat de procurorii Parchetului Curtii de Apel Bucuresti, intr-un nou dosar de evaziune fiscala, in cauza efectuandu-se miercuri 14 pechezitii in 2 judete si Capitala.

Procurorii Parchetului de pe langa Curtea de Apel Bucuresti fac 14 perchezitii in Bucuresti, Ilfov si Dambovita, la domiciliile mai multor persoane si la sediile unor firme, se arata intr-un comunicat de presa. Printre cei vizati se afla si omul de afaceri Alin Ionescu, sotul cantaretei Cristina Spatar.

"Palos Vladimir si Palos Vladimir Daniel – tata si fiu, in calitate de asociati si administratori de drept si de fapt ai SC R.G.G. SRL, in perioada 2010 – 2014, in realizarea aceleiasi rezolutii infractionale, la diferite intervale de timp, au inregistrat, cu sprijinul suspectei Cochirlea Cristina – angajata in functia de contabil la aceeasi societate, in evidentele contabile ale firmei, achizitii fictive de bunuri/prestari servicii provenind de la SC S.B.P. SRL, administrata de suspectul IONESCU ALIN, care le-a furnizat suspectilor de mai sus facturi fiscale in valoare totala de 10.405.326 lei, fapt ce a avut ca urmare imediata prejudicierea bugetului de stat cu suma de 4.981.609 lei", mai anunta procurorii in comunicatul de presa.

Totodata, "IONESCU ALIN, in calitate de administrator al SC S.B.P. SRL, in perioada 2009 – 2012, la diferite intervale de timp, a inregistrat in contabilitatea societatii cheltuieli fictive reprezentate de achizitii in valoare de 5.815.900 lei, provenind de la un numar de 4 societati comerciale, identificate cu un comportament fiscal disimulat, de tip fantoma, modalitate prin care s-a sustras de la plata obligatiilor fiscale datorate bugetului de stat, estimate la suma de 2.734.318 lei", transmite Parchetul Curtii de Apel Bucuresti.

Prejudiciul total estimat de anchetatori se ridica la aproximativ 1.800.000 Euro iar pentru recuperarea sumei procurorii au anuntat ca au pus sechestru pe 12 imobile care apartin celor vizati de dosar.

Alin Ionescu mai este cercetat intr-o alta cauza pentru evaziune fiscala, prejudiciul fiind de 10 milioane de euro, scrie MEDIAFAX.

Citeste si:
Partenerul Anei Baniciu a dezvăluit sexul bebelușului. Cântăreața...
Partenerul Anei Baniciu a...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.