Ambasadorul SUA la Bucuresti, Hans Klemm, a afirmat, marti, intr-o sesiune webchat cu utilizatorii paginii de Facebook a Ambasadei SUA, ca este de acord cu premierul Dacian Ciolos in cazul Intact, conform careia interventia ANAF nu a impiedicat televiziunile Intact sa emita.

''Sunt de acord cu prim-ministrul Ciolos, ca actiunea ANAF nu a influentat dreptul Antenei de a emite. ANAF doar a actionat pentru a pune in aplicare o hotarare judecatoreasca definitiva emisa de mult timp de recuperare a unor bunuri obtinute prin acte de coruptie si furate de la poporul roman'', a raspuns Hans Klemm pe pagina de Facebook a Ambasadei, la o intrebare adresata de un internaut, informeaza MEDIAFAX.

Premierul Dacian Ciolos spunea ca actiunea ANAF a constat in punerea in aplicare a unei decizii judecatoresti, pentru recuperarea unor proprietati care apartin statului, precizand insa ca regreta modul in care au intervenit inspectorii ANAF. El a insistat ca libertatea de exprimare nu a fost afectata si ca ea va fi aparata "ferm" de guvern.

”Abordarea ANAF trebuie sa fie orientata pe aplicarea legii care sa nu lase impresia intentiei de a intrerupe activitatea entitatilor respective ci de a recupera bunurile sau resursele care apartin sau sunt datorate statului. Scopul, in aplicarea legii, nu este de a inchide firma, ci de a rezolva problema legala (care, in acest caz, este recuperarea imobilului)”, declara Ciolos, saptamana trecuta.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.