Mai multe evenimente dedicate celor care sarbatoresc iubirea si care vor sa petreaca in stil traditional romanesc vor fi organizate miercuri si la sfarsitul saptamanii, in Capitala, de Dragobete.

Primaria Municipiului Bucuresti, prin Creart – Centrul de Creatie, Arta si Traditie, organizeaza in zilele de 24 februarie, 1 si 8 martie evenimentul "Love is in the music", la sala Teatrelli, din Piata Alexandru Lahovari.

Spectacolul aduce laolalta nume reprezentative ale muzicii romanesti, in contextul sarbatorilor de Dragobete, Martisor si Ziua Internationala a Femeii. Silviu Biris, Lavinia Goste, Andrei Lazar, Ligia Hojda, Ionut Ungureanu, acompaniati de Orchestra Nationala "Valahia", alaturi de dirijorul Marius Zorila vor realiza un program artistic dedicat tuturor celor care sarbatoresc dragostea si traditiile sezonului primavaratec.

Astfel, in serile de 24 februarie, 1 si 8 martie, spectacolele vor debuta la ora 20.00, cu un repertoriu ce include piese autohtone, dar si piese ce au cunoscut aprecierea internationala, reinterpretate de artistii invitati.

Pentru a intregi atmosfera de sarbatoare, in perioada 22 februarie – 8 martie, vizitatorii sunt asteptati la un targ cu produse hand made in curtea interioara a sediului creart, impodobita cu decoratiuni si aranjamente florale menite sa prevesteasa sosirea primaverii, scrie MEDIAFAX.

Targul deschis in intervalul orar 11.00 – 20.30 este dedicat tuturor celor care vor sa ofere un cadou inedit cu ocazia sarbatorilor de Dragobete, Martisor si Ziua Femeii. Pe standurile comerciantilor vor fi martisoare, cadouri simbolice pentru celebrarea traditiei romanesti de Dragobete sau cadouri pentru femei, precum pandantive, coliere, inele, bratari, cercei sau brose realizate manual din lut polimeric si din hartie, in tehnica quilling.

Nu vor lipsi accesoriile cu motive florale, coronitele, decoratiunile sau cutiile de bijuterii ce vor insoti accesoriile alese.

Citeste si:
Manifestările profunde ale iubirii: 20 de gesturi ale unui bărbat...
Manifestările profunde ale...

Iubirea sarbatorita in Gara de Nord

CFR Calatori pune in vanzare bilete la jumatate de pret, pe 24 februarie, de Dragobete, iar indragostitii vor avea posibilitatea sa-si declare public dragostea, la megafonul din Gara de Nord.

Prin oferta "Plimbati-va in doi!! Jumatate tu, jumatate noi!", reducerea este de 50% din tariful biletului intreg si se acorda la cumpararea a doua bilete pentru acelasi tren InterRegio. Oferta este disponibila exclusiv la casele de bilete din statiile si agentiile CFR.

Totodata, indragostitii au posibilitatea sa-si declare public dragostea, la megafonul din Gara de Nord. "Declaratii de dragoste… la megafon!" este un eveniment creat pe Facebook, la care se pot inscrie cei care doresc sa-i faca o surpriza persoanei iubite sau chiar sa puna la cale o cerere in casatorie altfel. Mesajele de dragoste se pot posta pana la data de 24 februarie, ora 18:00, conform regulamentului.

Citeste si:
R,Moda și conduita la evenimentele ecvestre!
R,Moda și conduita la...

Concert de muzica populara

Pe 28 februarie, Beraria H sarbatoreste Dragobetele cu un spectacol de muzica populara. Pe scena va urca Aurel Tamas, iar preturile biletelor sunt cuprinse intre 30 si 55 de lei, in functie de locurile dorite. Dragobete Singles Party va fi un alt eveniment organizat in Bucuresti cu ocazia sarbatorii iubirii. Aceasta va avea loc sambata si duminica, de la ora 19.00, la Taifas Bistro, in curtea Palatului Cantacuzino.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.