De cele mai multe ori ne auto-judecam si regretam greselile pe care le-am comis dintr-un motiv sau altul, simtindu-ne vinovate. Cel mai important, insa, ar fi sa invatam din aceste experiente si sa ne automotivam prin intermediul unei gandiri pozitive, care poate genera schimbari semnificative in viata noastra. Iata cateva afirmatii care fac diferenta.

1. Sunt sigura pe mine

Crede in tine si in ceea ce esti. Pentru a deveni sigura pe tine este foarte important sa crezi in telurile pe care doresti sa le atingi, sa faci ceea ce iti sta in putinta pentru a obtine ceea ce-ti doresti. Pana la urma orice este posibil! Este crucial sa crezi in capacitatea ta de a reusi in viata pentru a-ti transforma visele in realitate.

2. Imi dau silinta in fiecare zi

Nu conteaza daca astazi nu ai reusit sa faci ceva maret. Important este ca iti dai silinta in fiecare zi pentru a-ti creea viata pe care ti-o doresti. Succesul vine in etape, nu survine peste noapte. Chiar daca aceasta nu se numara printre cele mai bune zile ale tale, apreciaza-te pentru incercarea de a face progrese in fiecare zi; astfel vei avea ocazia de a invata din propriile greseli.

3. Ma iubesc pentru ceea ce sunt

Accepta-ti imperfectiunile si apreciaza-te asa cum esti daca iti doresti ca si ceilalti sa o faca. Totul incepe cu tine: iubeste-te asa cum esti!

4. Sunt responsabila pentru propria fericire

Nimeni nu te poate transforma intr-o persoana pozitiva, ci tu esti responsabila pentru propria fericire, scrie lifehack.org.

5. Sunt responsabila doar de propria mea atitudine

In acelasi mod in care esti responsabila pentru propria fericire, trebuie sa-ti asumi responsabilitatea pentru actiunile pe care le intreprinzi. Nimeni nu este responsabil pentru viata pe care o traiesti, ci trebuie abordata o atitudine adecvata, care include asumarea actiunilor din viata de zi cu zi.

6. Oportunitatile sunt nelimitate

Oportunitatile pot aparea atunci cand te astepti cel mai putin, iar posibilitatile sunt nelimitate. Daca astazi nu a fost precum te-ai asteptat, maine va fi mai bine. Simpla credinta in faptul ca ziua de maine iti va aduce noi oportunitati este un mod de a incepe sa atragi lucrurile pozitive in viata ta.

Citeste si:
Culiță Sterp știe cine i-a furat seiful plin de bani: „Am avut...
Culiță Sterp știe cine i-a...

7. Sunt recunoscatoare pentru fiecare zi

Apreciaza fiecare zi! Nu ai puterea de a schimba cursul evenimentelor care survin in viata ta, insa iti poti schimba atitudinea. Fii recunoscatoare pentru ca ai posibilitatea de a face lucrurile pe care le iubesti alaturi de cei dragi.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.