53 de elevi din liceele din Bucuresti care au obtinut medalii de aur, argint si bronz la olimpiadele internatioanele au fost premiati de Primaria Capitalei si vor primi din partea PMB o excursie de cinci zile in Europa, urmand sa viziteze orasele Strasbourg, Berna, Stuttgard si Luxemburg.
Cei 53 de elevi au primit diplome IN HONORIS, cea mai inalta distinctie a municipalitatii bucurestene, pentru merite deosebite obtinute in cadrul olimpiadelor internationale, scrie MEDIAFAX.

Elevii premiati au obtinut rezultate foarte bune la urmatoarele discipline: chimie, informatica, matematica, biologie, geografie, limboi straine, astronomie si astrofizica si fizica. Elevii sunt inscrisi la urmatoarele licee din Capitala: Colegiul German "Goethe", Colegiul National de Informatica "Tudor Vianu", Colegiul National "Mihai Viteazul", Colegiul National Bilingv "George Cosbuc", Scoala Centrala si Liceul Teoretic International de Informatica Bucuresti.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.