Aeroportul din capitala Georgiei, Tbilisi, va fi inchis in perioada martie - iulie 2015, MAE recomandand romanilor care vor sa calatoreasca in Georgia sa verifice din timp daca zborurile au fost anulate sau suspendate.

"Ministerul Afacerilor Externe informeaza cetatenii romani care intentioneaza sa tranziteze teritoriul Georgiei ca, in perioada 1 martie – 1 iulie 2016, aeroportul international din Tbilisi va fi inchis (nu se vor efectua aterizari/decolari)", potrivit unui comunicat de presa emis de MAE vineri.

Concret, aeroportul va fi inchis intre 1 si 26 martie, in intervalul orar 9:30 -15:00 (ora locala), iar intre 27 martie si 1 iulie, in intervalul orar 10:00 – 20:00, scrie MEDIAFAX.

De asemenea, Ministerul recomanda cetatenilor romani care vor sa mearga inspre sau dinspre Gerogia sa isi cumpere din timp bilete de avion si sa verifice daca zborurile au fost intarziate sau anulate si atentioneaza ca unele zboruri vor fi suspendate.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.