Mihai Stoica a fost eliberat conditionat, luni, si a declarat ca este un om schimbat, dupa perioada petrecuta in inchisoare.

Mihai Stoica a fost condamnat la 3 ani si 6 luni in Dosarul Transferurilor, in care opt dintre cei mai puternici oameni din fotbalul romanesc au fost trimisi la inchisoare pentru fraude in transferurile de fotbalisti, potrivit digisport.ro.

"Acum sunt un om schimbat. Sper ca din puscarie sa ies doar cu calitatile. Eu sunt foarte adaptabil si in inchisoare am castigat prieteni si echilibru. Cat am fost in inchisoare nu m-am batut cu nimeni, nu am fost in depresie si nu am facut greva foamei. Am respectat toti lucratorii din penitenciar si pe colegii de acolo. Asa cum am fost afara, am fost si in penitenciar.

Pe mine ma intereseaza sa vad ce pedeapsa complementara voi primi. Nu mi se interzice sa activez in cadrul unui club, dar sunt anumite lucruri pe care nu le pot face. Pana cand o instanta nu se va pronunta in acest caz, nu voi face niciun pas. Exista proceduri legale pe care le voi urma. Pana atunci imi rezerv dreptul de a pastra putina tacere.

Am trait astazi emotii ca la dubla cu Rapid din 2006. Am avut posibilitatea sa imi imbunatatesc cunostiintele despre fotbal. Am avut mult timp liber si am urmarit multe meciuri. Am vazut si penalty-ul ratat de Messi in meciul de ieri seara. Deznodamantul a fost fericit, cum a fost si atunci. Vreau sa merg sa imi vad parintii acum, iar cand intru in masina vreau sa il sun pe Gigi Becali. Vreau sa ii multumesc pentru ca a pus mai presus de toate prietenia fata de mine si cuvantul dat. Voi fi cu el mereu", a declarat Mihai Stoica, potrivit MEDIAFAX.

In perioada petrecuta in arest, Mihai Stoica - de meserie inginer siderurgist - a scris 4 lucrari stiintifice, gratie carora pedeapsa i-a fost redusa cu 120 de zile. A castigat alte 94 de zile gratie muncii depuse in penitenciarul Rahova, la atelierul de tamplarie, dar si fiindca a fost antrenor-jucator in echipa penitenciarului Jilava, alaturi de Gica Popescu.

Citeste si:
Fost consilier local bătut de ultrașii Stelei într-un magazin
Fost consilier local bătut de...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.