Curtea Militara de Apel a retrimis luni dimineata dosarul pompierilor anchetati in cazul clubului Colectiv la DNA.
Magistratii de la Curtea Militara de Apel Bucuresti au decis, luni dimineata, ca dosarul in care au fost trimisi in judecata doi fosti angajati ai ISU Bucuresti sa fie retrimis la DNA, au declarat surse apropiate anchetei pentru MEDIAFAX. In acest dosar sunt judecati George Matei si Antonina Radu, acuzati ca au verificat clubul Colectiv fara a lua masurile legale in privinta respectarii normelor PSI. Potrviti surselor citate, pompierii din dosarul Colectiv nu pot fi judecati, iar dosarul va fi retrimis la DNA, a decis Curtea Militara de Apel Bucuresti.

Hotararea nu poate fi contestata

Judecatorii au admis contestatiile facute de Antonina Radu si reprezentantii Ministerului de Interne fata de hotararea luata de instanta de fond. Tribunalul Militar respinsese toate cererile si exceptiile invocate si hotarase demararea procesului.

In urma cu o saptamana, Curtea Militara a judecat solicitarile Ministerului de Interne si ale Antoninei Radu, care au contestat prima decizie prin care s-a dispus respingerea exceptiilor si inceperea judecatii.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.