Doua cluburi din Bucuresti au fost inchise de politisti, duminica noaptea, dupa ce au fost depistate ca functionau fara autorizatie. Patronii localurilor au fost sanctionati cu aproape 11.000 de lei.

Politisti din cadrul Politiei Sectorului 2 au efectuat contoale la doua cluburi cu puncte de lucru in Str. Viitorului, respectiv Str. Oltetului din Capitala, ambele avand ca activitate principala "baruri si alte activitati de servire a bauturilor". “Cu aceasta ocazie s-a constatat ca cele doua societati nu detin autorizatie de functionare fiind aplicate sanctiuni contraventionale in valoare de 1.400 de lei si luandu-se masura complementara de sistare a activitatii”, anunta reprezentantii Directiei Generale a Muncipiului Bucuresti, potrivit MEDIAFAX.

Totodata, reprezentantii Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorului au sanctionat contraventional unul dintre cluburi cu amenda in valoare de 9.500 de lei. La controale au participat reprezentanti ai Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorului, Inspectoratului Teritorial de Munca Bucuresti, Politiei Locale Sector 2 si Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Bucuresti-Ilfov. In noaptea de sambata spre duminica, 290 de politisti din cadrul Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti au actionat in mai multe zone din Capitala pentru prevenirea si combaterea faptelor de natura infractionala si contraventionala.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.