Partidul National Liberal si partidul condus de Mircea Geoana, PSRO, vor incheia un protocol pentru alegerile locale din iunie, care ar putea fi extins si pentru alegerile parlamentare, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse din randul PNL.

Protocolul dintre PNL si PSRO va fi inscris pe oridinea de zi a comisiei de unificare si a Biroului Politic National al PNL, care vor avea loc luni, potrivit unor surse liberale. Totodata, duminica are loc o sedinta a Comitetului Liderilor PSRO - format din Biroul National de Conducere si liderii filialelor judetene, informeaza MEDIAFAX.

Protocolul dintre PNL si PSRO vine dupa ce PSD a incheiat intelegeri cu partidul condus de Gabriel Oprea, UNPR, si cel condus de Calin Popescu Tariceanu si Daniel Constantin, ALDE. Prim-vicepresedintele PNL Catalin Predoiu a criticat protocoalele incheiat de PSD cu UNPR si ALDE, numindu-le "cecuri in alb".

''(...) Daca membrii UNPR si ALDE isi imagineaza ca prezentand aceste cecuri in alb, la urne, vor intra in Parlament, cred ca se inseala si vor vedea la momentul potrivit cat valoreaza aceste bucati de hartie'', a declarat presedintele PNL Bucuresti, Catalin Predoiu.

Intrebat daca cele doua protocoale semnate nu izoleaza PNL, Catalin Predoiu a replicat ca PSD, ALDE si UNPR sunt din punctul de vedere al PNL o ''adunatura (…) care nu corespunde asteptarilor cetatenilor''.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.