Fostul presedinte executiv al UNPR Suceava trece la PNL, in organizatia lui Gheorghe Flutur, alaturi de mai multi consilieri locali.

Fostul presedinte executiv al UNPR Suceava, Catalina Vartic, a anuntat, sambata, ca s-a alaturat echipei lui Gheorghe Flutur si s-a inscris in PNL, precizand ca mai multi consilieri locali suceveni alesi pe liste UNPR vor candida in alegerile locale pe lista PNL.

Vartic a declarat pentru MEDIAFAX ca a decis sa se alature echipei lui Gheorghe Flutur, dar nu va detine vreo functie in Partidul National Liberal. Ea a mentionat ca se vor alatura echipei mai multi fosti membri ai UNPR Suceava, iar unii dintre consilierii locali suceveni alesi pe listele UNPR vor candida din partea PNL la viitoarele alegeri locale, inclusiv pentru functia de primar.

Catalina Vartic a demisionat in urma cu doua saptamani din UNPR, dupa ce a participat la sedinta conducerii centrale a partidului de la Brasov, motivand ca nu crede in obiectivele propuse de partid, in special cele privind alegerile locale din acest an.

A doua zi a demisionat intregul Birou Permanent Judetean al UNPR Suceava, format din 30 de membri. "Este un gest firesc si normal, tinand cont de faptul ca membrii UNPR si-au propus ca obiectiv obtinerea unui procent de 10% la alegerile locale, obiectiv ce nu poate fi atins in actuala formula de la UNPR Suceava”, a precizat intr-un comunicat de presa fostul vicepresedinte al UNPR Suceava, Ovidiu Tudorici.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.