Compania Nationala Posta Romana a anuntat ca la 1 martie va creste tariful pentru trimiterea de colete postale interne de la 1,2 lei la 4,3 lei/trimitere, in timp ce taxa pe fiecare kilogram sau fractie de kilogram se va diminua de la 1,2 lei la 0,5 lei/kilogram.
De asemenea, compania va modifica structura tarifara a trimiterilor retur, avand ca obiect colete postale cu greutate pana la 10 kilograme inclusiv, prin introducerea, pe langa tariful pe fiecare kilogram sau fractie de kilogram de 0,5 lei, a unui tarif fix/trimitere de 1,5 lei/trimitere.

Aceste modificari tarifare operate de Posta Romana au avut la baza acoperirea costurilor generate de prestarea serviciilor postale interne din sfera serviciului postal universal si au fost aprobate de Autoritatea Nationala pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii (ANCOM). Totodata, Posta Romana a eliminat tarifarea diferentiata pentru Europa/Restul lumii, in cazul trimiterilor prioritare, informeaza MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.