Elevii intra de sambata in vacanta intersemestriala, care se va incheia in 14 februarie potrivit structurii anului scolar in curs anuntata pe 31 august de Ministerul Educatiei

Semestrul al doilea incepe in 15 februarie si se incheie vineri 24 iunie, in perioada 23 aprilie - 3 mai fiind programata vacanta de primavara.

Inainte de vacanta de primavara, saptamana 18-22 aprilie este dedicata activitatilor extracurriculare si extrascolare, in cadrul programului "Scoala altfel: Sa stii mai multe, sa fii mai bun!".

Clasele de invatamant prescolar si primar pot planifica activitatile din programul "Scoala altfel" in alta perioada din semestrul al doilea, dar nu mai tarziu de 27 mai. Decizia de schimbare a datei de desfasurare a programului va fi luata de consiliul de administratie al unitatii de invatamant, dupa consultarea cadrelor didactice, scrie MEDIAFAX.

Din 25 iunie pana in 11 septembrie, elevii vor fi in vacanta de vara, anul scolar 2016-2017 urmand sa inceapa din 12 septembrie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.