Dupa 10 zile de la data la care disparusera cele doua femei au fost gasite in comuna Vulturesti din judetul Olt.

O tanara din Singapore si mama ei, care disparusera de 10 zile dupa ce au plecat, luna trecuta, intr-o calatorie spre Romania pentru a intalni un barbat cunoscut pe internet, au fost gasite, potrivit informatiilor furnizate de Politia Romana.

Cheryl Yap Lay Leng este in varsta de 25 de ani, ocupa un post de functionar administrativ, iar mama sa, Foo Li Kheng, este in varsta de 61 de ani. Disparitia a fost anuntata de tatal fetei, dupa ce femeile au plecat spre Bucuresti pe data de 22 ianuarie. Acesta era ingrijorat ca femeile ar putea fi victimele unei escrocherii, potrivit MEDIAFAX.

Intr-un interviu acordat marti pentru postul roman de televiziune Pro TV, tanara a spus ca ea si mama sa locuiesc acum impreuna cu iubitul ei Alexandru Donea si parintii acestuia in comuna Vulturesti din judetul Olt. Cand a fost intrebata de ce a venit in Romania, ea a spus ca dorea sa il intalneasca pe iubitul ei, pe care l-a cunoscut pe internet in urma cu doi ani, "pentru a lucra impreuna pe Youtube". Pro TV a anuntat ca fata si iubitul ei au o pasiune pentru desenele manga, acesta luand decizia de a-l vizita pentru a-l cunoaste "in realitate".

Politia Romana a anuntat marti seara ca Yap Lay Leng si mama sa nu erau victimele unei infractiuni. Pe pagina de Facebook a institutiei, a fost publicata o fotografie cu cele doua femei, alaturi de un barbat imbracat in negru. "Politistii din Olt le-au intalnit pe cele doua doamne din Singapore, aflate in vizita in Romania, al caror caz a fost prezentat in mass-media internationala. Acestea nu au fost victimele niciunei infractiuni. Le dorim sedere placuta in continuare in Romania!", a transmis Politia Romana, pe reteaua de socializare.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.