Dacian Ciolos se opune, in principiu, cresterilor salariale in cazul angajatilor RAAPPS, el declarand luni ca nu a vazut nota de fundamentare a proiectului de buget, care prevede cresteri salariale in medie de 23%.
"Nu va pot explica, pentru ca eu nu l-am vazut. Probabil ca exista, eu nu l-am vazut. O sa vad despre ce este vorba, ce justificari. Nu este in intentia mea sa maresc salariile la RAAPPS, dar nu pot sa spun mai mult", a declarat Dacian Ciolos.

Salariile angajatilor RA-APPS ar putea creste, conform Digi24, in acest an cu aproximativ 23%, potrivit proiectului de buget al Regiei. Daca modificarile vor fi aprobate de Guvern, salariul mediu in institutie ar urma sa depaseasca pragul de 2500 lei. In proiectul de buget se specifica ca institutia poate acorda cresteri salariale deoarece nu are plati restante la buget si nici pierderi.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.