Peste 106.000 de persoane si peste 30.000 de mijloace de transport au trecut frontiera de stat in ultimele 24 de ore, atat pe sensul de intrare, cat si pe cel de iesire din tara, a anuntat luni Politia de Frontiera.

Conform comunicatului, la punctele de trecere si "frontiera verde" s-au constatat 33 fapte ilegale (16 infractiuni si 17 contraventii) comise atat de cetateni romani, cat si de cei straini.

Politistii de frontiera au dat mai multe amenzi contraventionale, in valoare 6.100 de lei. Politistii au descoperit bunuri nedeclarate (ce urmau a fi introduse ilegal in tara) care depaseau plafonul vamal admis ori suspecte a fi contrafacute, in valoare de peste 261.600 lei.

Pentru sapte cetateni straini nu s-a permis intrarea in tara deoarece nu indeplineau conditiile prevazute de lege si alti 14 cetateni romani nu au putu parasi tara din diferite motive legale, a precizat Inspectoratul General al Politiei de Frontiera (IGPF).


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.