Gura Humorului din Romania se numara printre cele mai frumoase 30 de orasele din Europa, mai putin cunoscute, potrivit unui clasament realizat de agentiile de turism din Japonia.

Japanese Association of Travel Agents (JATA) le-a solicitat agentilor de turism din Japonia sa elaboreze o lista cu 30 de orase mici si sate atractive din Europa, pe care planuieste sa le promoveze in randul turistilor japonezi, informeaza telegraph.co.uk.

Printre aceste 30 cele mai frumoase orasele din Europa se numara, potrivit clasamentului, si Gura Humorului din Romania.

Gura Humorului din nordul Romaniei este un oras situat la confluenta raului Humor cu raul Moldova, fiind renumit pentru cladirile sale colorate, potrivit prezentarii realizate de agentii de turism japonezi.

Pe lista celor mai frumoase orase mici din Europa se mai gasesc Berat, din Albania, Civita di Bagnoregio, din Italia, Lech, din Austria, Hindeloopen, din Olanda, Lefkara, din Cipru, Rovinj, din Croatia, Piran, din Slovenia, Marianske-Lazne, din Republica Ceha, Quedlinburg, din Germania, Golyazi, din Turcia, Sopron, din Ungaria, Porvoo, din Finlanda, si Saint-Cirq-Lapopie, din Franta, scrie MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.