Afla ce temperaturi vor fi sambata si duminica.
  • Sambata
Valorile termice vor fi mai ridicate fata de cele normale pentru sfarsitul lunii ianuarie, cu maxime cuprinse intre 2 si 12 grade, cele mai mari valori urmand a se inregistra in dealurile din sud-vestul si nord-estul tarii. In cursul zilei, cerul va fi variabil spre senin exceptand zonele joase de relief, cu precadere din vestul, sudul si centrul tarii, unde se va semnala nebulozitate joasa si ceata, izolat persistenta, asociata trecator cu burnita. Noaptea vor fi innorari temporare si izolat precipitatii slabe, mixte in vest si nord-vest. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in special pe crestele montane. Temperaturile minime se vor situa intre -4 si 4 grade, mai coborate in depresiuni pana spre - 8 grade.
  • Duminica
Vremea va fi calda pentru aceasta perioada, chiar deosebit de calda in special in sud-vestul si nord-estul tarii. Cerul se va innora treptat si mai ales seara si noaptea va ploua local in jumatatea nordica a teritoriului si izolat in rest. La munte, iar trecator si in Transilvania si nordul Moldovei, se vor semnala precipitatii mixte. Vantul va deveni moderat, cu intensificari pe crestele montane, iar pe spatii mai restranse si la cote mai reduse si in restul zonelor. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 4 si 14 grade, iar cele minime intre 0 si 8 grade. Pe parcursul diminetii, in zonele joase de relief, cu precadere din sud, va mai fi nebulozitate joasa, ceata si trecator burnita.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.