Procurorii DNA Ploiesti fac, miercuri dimineata, perchezitii la locuintele a trei fosti ofiteri ai Serviciului Roman de Informatii, descinderile avand loc in dosarul in care fostul sef de la Brigada de Combatere a Criminalitatii Organizate Ploiesti EmanuelSaghel este cercetat pentru coruptie.

Potrivit unor surse judiciare, procurorii DNA fac, miercuri dimineata, perchezitii la trei adrese din Ploiesti, la domiciliile a trei fosti ofiteri din SRI Prahova, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Descinderile au loc in dosarul in care sunt cercetati pentru coruptie un fost ofiter din BCCO Ploiesti, Emanuel Saghel, fosrul sef al DGA Prahova, Constantin Ispas si fostul adjunct al Politiei Judetene Prahhova Adrian Radulescu.

Printre cei la locuintele carora se desfasoara perchezitii se numara, conform surselor citate, colonelul in rezerva Florin Gulianu si maiorul in rezerva Daniel Florea.

In ultima perioada, cei doi au trimis mai multe memorii unor institutii ale statului, in care acuza comiterea unor presupuse fapte de coruptie de catre persoane cu functii importante din Serviciul Roman de Informatii, dar si de catre politicieni.

Aceleasi surse precizeaza ca cei trei ofiteri nu au calitatea de suspecti in dosar, si nici nu vor fi dusi la audieri. Doi dintre cei trei ofiteri SRI ale caror locuinte sunt perchezitionate de DNA lucreaza, in prezent, in cadrul unei alte institutii publice din Ploiesti.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.