Administratia Prezidentiala a lansat in dezbatere publica, vineri, criteriile pentru participarea la "Dezbaterea Nationala pentru Educatie si Cercetare – Romania educata" a celor care doresc sa se implice in reforma educatiei.

"Orice eveniment cu rezultate relevante pentru acest demers va putea fi inclus in cadrul dezbaterii publice lansata de Administratia Prezidentiala, in conditiile in care respecta un set de criterii transparente", potrivit unui comunicat de presa emis de Administratia Prezidentiala.

Potrivit criteriilor potrivit publicate de Administratia Prezidentiala si aflate in dezbatere publica, pana in 7 februarie, evenimentele care ar putea fi incluse in calendar trebuie sa fie incluziv si non-discriminatoriu, apolitic si non-partizan, gratuit pentru participanti, iar sursele de finantare trebuie sa corespunda criteriilor de integritate si legalitate. Evenimentele pot fi incluse sub egida "Dezbaterii Nationale pentru Educatie si Cercetare" de catre orice persoana, grup de initiativa sau organizatie/structura interesata de domeniul educatiei si cercetarii (sindicate, patronate, ONG-uri, coalitii de ONG-uri, mediu privat, institutii publice etc.).

Inscrierea evenimentelor se poate face in perioada 1 martie – 1 septembrie 2016, pentru activitatile desfasurate in perioada 1 aprilie – 1 octombrie 2016. Candidatura trebuie trimisa pe e-mail, cu cel putin o luna inainte de eveniment. Administratia Prezidentiala confirma apoi inscrierea evenimentului prin e-mail, insotita de pachetul de materiale dedicate.

Dupa eveniment, in maxim o luna, organizatorii trebuie sa transmita un raport despre rezultatele evenimentului organizat, prin completarea unui formular de raportare.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.