Afla cum va fi starea vremii sambata si duminica.
  • Sambata
Vremea va fi in continuare deosebit de rece, geroasa mai ales dimineata si noaptea in cea mai mare parte a tarii. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, intre -10 si 0 grade, mai scazute, izolat, spre -14 grade in Oltenia, Muntenia si in depresiuni. Temperaturile minime se vor situa intre - 20 si - 10 grade, pe spatii mici, mai scazute in sud si in zonele depresionare, dar si usor mai ridicate in vest. Cerul va fi temporar noros si izolat vor fi conditii pentru fulguieli, in regiunile sudice, estice, iar noaptea in vest. Vantul va sufla slab si moderat. Se va semnala ceata asociata cu chiciura, mai ales dimineata si noaptea, local in Oltenia, Muntenia, estul Transilvaniei si izolat in restul teritoriului.
  • Duminica
In cea mai mare parte a tarii, vremea se va mentine deosebit de rece, geroasa mai ales dimineata si noaptea. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, in general, intre -14 si -2 grade, iar cele minime se vor situa intre - 20 si - 5 grade. Cerul va fi variabil, cu innorari si pe arii restranse ceata asociata cu chiciura si fulguieli in zonele joase de relief. Seara si noaptea, nebulozitatea se va accentua in regiunile din jumatatea de nord-vest, unde doar izolat va ninge slab. Vantul va sufla slab si moderat.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.