RADET Bucuresti cheama la negocieri asociatiile de proprietari sau de locatari care au fost debransate de la sistemul de termoficare pentru neplata datoriilor, pentru a stabili o esalonare a datoriilor si repornirea sistemului de incalzire.

RADET Bucuresti precizeaza, intr-un comunicat de presa transmis joi MEDIAFAX, ca asociatiile de proprietari sau de locatari debransate sunt asteptate la negocieri pana in 1 februarie, iar reluarea furnizarii incalzirii in locuinte se va realiza numai la cererea reprezentantilor asociatiilor care vor incheia angajamente de plata si care vor achita un avans.

In acest sens, reprezentantii asociatiilor trebuie sa depuna solicitari scrise la registratura institutiei din str. Cavafii Vechi nr. 15, sector 3 sau prin e-mail la adresa „relatii@radet.ro”.

"Invitatia este adresata tuturor asociatiilor care sunt debransate de la sistemul de termoficare pentru neplata datoriilor. Revenim la invitatia comunicata in data de 7 ianuarie pentru ca ne dorim rezolvarea acestor probleme. Am aratat toata disponibilitatea noastra insa este nevoie si de interesul si bunavointa asociatiilor de proprietari sau locatari. Plata unui avans reprezinta suma minima pentru demararea procedurilor de stingere a intregului debit", a declarat directorul general RADET, Valentin Vitalariu.

Pentru relatii suplimentare, asociatiile se pot adresa Sectiilor Transport Distributie Furnizare de sector si Sectiei Centrale Termice si Furnizare: Sector 1, Str. Radu Greceanu nr. 10-12, tel: 0372.757.001, Sector 2, Str. Carei nr. 15, tel: 0372.757.002, Sector 3, Str. Ramnicu Valcea nr. 15, tel: 0372.757.003, Sector 4, Str. Pridvorului nr. 19, tel: 0372.757.004, Sector 5, Str. Sirenelor nr. 90, tel: 0372.757.005, Sector 6, Intr. Dr. Taberei nr. 2-4, tel: 0372.757.006 si Sectia Centrale Termice si Furnizare, Str. Bucur nr. 14, Sector 4, tel: 0372.757.007.

Primarul interimar al Capitalei Razvan Sava a cerut, in 6 ianuarie, directorului RADET sa ia masuri pentru locuitorii celor aproape 400 de blocuri care sunt debransate de la sistemul centralizat pentru neplata.

"Fac un apel, domnule director RADET, pentru locuitorii celor aproape 400 de blocuri care sunt debransate de la sistemul centralizat pentru neplata! Sunt conditii meteo extreme si trebuie sa avem in vedere faptul ca sunt si buni platnici printre ei si nu trebuie sa sufere de lipsa caldurii. Prioritatea noastra in aceasta perioada trebuie sa fie sanatatea populatiei", a spus atunci primarul general Razvan Sava.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.