Doi barbati din judetul Constanta, administratori ai unor firme cu activitati in domeniile IT si turism, sunt cercetati penal pentru evaziune fiscala, dupa ce ar fi prejudiciat statul cu trei milioane de lei, politistii constanteni facand, joi, perchezitii la locuintele acestora.

Politistii Serviciului de Politie Transporturi Maritime din cadrul Directiei de Politie Transporturi, sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Constanta, au facut, joi, doua perchezitii in municipiul Constanta si in comuna Cobadin, la locuintele administratorilor a doua societati comerciale, banuiti de evaziune fiscala in domeniile IT, respectiv turism, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Prejudiciul cauzat bugetului de stat prin activitatea infractionala este de aproximativ 3.000.000 de lei, se precizeaza intr-un comunicat al IGPR. De asemenea, au fost puse in aplicare si doua mandate de aducere pentru cei doi administratori, acestia urmand sa fie audiati sub supravegherea procurorului de caz.

Descinderile de joi s-au desfasurat cu sprijinul luptatorilor Serviciului Actiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Constanta.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.