Un incendiu a izbucnit, miercuri dimineata, la un restaurant din Parcul Oraselul Copiilor din Bucuresti, pompierii intervenind cu noua autospeciale pentru stingerea focului.

Conform reprezentantilor Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Bucuresti-Ilfov, un incendiu a izbucnit, miercuri dimineata, la un restaurant din Parcul Oraselul Copiilor din Sectorul 4 al Capitalei.

Pompierii intervin cu noua autospeciale pentru stingerea focului care a cuprins o suprafata de 400 de metri patrati, au transmis reprezentantii ISU.

Restaurantul este intr-o cladire cu parter, etaj si mansarda, cu structura de lemn, iar flacarile se manifesta la mansarda, scrie MEDIAFAX.

Pompierii au inconjurat cladirea si intervin de pe toate laturile acesteia pentru stingerea incendiului. Conform reprezentantilor ISU, nu exista riscul ca incendiul sa se extinda. Pompierii urmeaza sa stabileasca ulterior cauzele care au dus la izbucnirea incendiului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.