Eurodeputatii Monica Macovei, Cristian Busoi, Claudia Tapardel si Laurentiu Rebega au fost nominalizati, pe lista scurta, la MEP Awards 2016, premii acordate anual de publicatia The Parliament Magazine pentru realizari intr-un anumit domeniu.

Europarlamentarul independent Monica Macovei, membra a Grupului Conservatorilor si Reformistilor Europeni, a fost nominalizata la categoria Afaceri Externe. Premiul acestei categorii va fi castigat de eurodeputatul care a produs un impact major asupra dimensiunii relatiilor politice ale UE.

Liberalul Cristian Busoi, membru al Grupul Partidului Popular European (PPE) a fost nominalizat la categoria Sanatate. Laurentiu Rebega, eurodeputat independent si vicepresedinte al Grupului Europa Natiunilor si a Libertatii, se afla pe lista scurta la categoria Agricultura, iar Claudia Tapardel, membra a PSD si a Grupului Aliantei Progresiste a Socialistilor si Democratilor, a fost nominalizata la categoria Turism. In fiecare din cele 19 categorii a MEP Awards 2016 pe lista scurta exista trei europarlamentari nominalizati.

Ceremonia de decernare a premiilor va avea loc in 6 martie 2016, la Concert Noble - Bruxelles, unde sunt invitate in jur de 400 de persoane. Castigatorul va fi stabilit de catre europarlamentari, prin vot.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.