Cincisprezece angajati ai unei companii din domeniul transportului aerian sunt cercetati de politistii din Mures, fiind suspectati ca au indus in eroare angajatorul, comunicand deplasari si beneficierea de servicii turistice fictive, si au prejudiciat astfel compania cu circa 435.000 de lei.

Potrivit unui comunicat de presa transmis, duminica, de Politia Romana, politistii Serviciului Judetean de Politie Transporturi Mures s-au sesizat din oficiu, in 5 ianuarie, cu privire la faptul ca, in perioada 2010-2014, 15 persoane si-ar fi insusit banii obtinuti din decontarea serviciilor turistice de care au beneficiat pe perioada efectuarii concediilor de recuperare psihologica.

Acestia, angajati ai unei companii care opereaza in domeniul transportului aerian, ar fi indus si mentinut in eroare angajatorul, comunicand deplasari si beneficierea de servicii turistice, desi acestea nu ar fi fost efectuate in realitate, scrie MEDIAFAX.

Prejudiciul cauzat prin activitatea infractionala este estimat la 437.000 de lei, arata sursa citata. Cercetarile continua in acest caz, pentru fals, uz de fals si inselaciune.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.