Seful Politiei Gataia, Daniel Ion Disaga, suspendat din functie dupa ce a fost arestat intrucat a lovit un barbat, in sediul Politiei, iar acesta a cazut si a murit ulterior, a fost trimis in judecata de Parchetul Tribunalului Timis.
Potrivit unui comunicat de presa transmis, joi, de Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, procurorii Parchetului Tribunalului Timis l-au trimis in judecata pentru loviri sau vatamari cauzatoare de moarte pe Daniel Ion Disaga, seful suspendat al Politiei orasului Gataia, dupa ce acesta a lovit un barbat care ulterior a murit.

"La data de 9 august 2014, in jurul orei 17.30, in timp ce se afla in Biroul de investigatii criminale din sediul Politiei orasului Gataia, inculpatul Disaga Daniel-Ion, ofiter de politie in cadrul IPJ Timis, i-a aplicat victimei I. G., aflata sub influenta alcoolului, o lovitura de pumn in zona barbiei, lovitura in urma careia victima s-a dezechilibrat si a cazut apoi pe podea, iar in cadere s-a lovit cu capul de mobilierul din zona, precum si de parchetul laminat de pe jos, suferind in acest mod un traumatism cranio-cerebral inchis, soldat cu hemoragie cerebrala, leziuni traumatice ce au condus apoi in scurt timp la decesul acesteia"
, se arata in comunicat.

Dosarul a fost trimis, spre solutionare, Tribunalului Timis. In 10 decembrie 2015, Disaga a fost arestat preventiv, pentru 30 de zile, in urma unei decizii a Tribunalului Timis. Totodata, el a fost suspendat din functie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.